"Δεν είναι το μέγεθος των πράξεών μας που έχει σημασία, αλλά η ποσότητα της αγάπης που βάζουμε σε αυτές" Πλάτων

Ο Πλάτανος είναι ένα γραφικό χωριό, περίπου οκτακοσίων κατοίκων που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία...

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

"Πυρετώδης" προετοιμασία για την ποδηλατική διαδρομή Αρχ. Ήλιδα – Αρχ. Ολυμπία


 Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας διοργανώνουν και προσκαλούν τους πολίτες,  στην 2η ποδηλατική διαδρομή από την Αρχαία Ήλιδα έως την Αρχαία Ολυμπία, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Η εκκίνηση θα δοθεί έξω από το παλαιό μουσείο Αρχαίας Ήλιδας, στις 9 το πρωί.

 Η φετινή ποδηλατική διαδρομή θα εξελιχτεί σε δυο τερέν. Για όσους αγαπούν να κινούνται σε χωμάτινα μονοπάτια, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, σχεδόν σε αγωνιστικό τερέν, προτείνουμε να δηλώσουν στην χωμάτινη διαδρομή και να διανύσουν μαζί με άλλους τολμηρούς ποδηλάτες τα 60 περίπου χιλιόμετρα της διαδρομής με την αδρεναλίνη τους σε υψηλά επίπεδα. 
  Όσοι διαθέτουν ποδήλατο trekking ή κούρσα μπορούν να δηλώσουν και να διανύσουν τα 60 περίπου χιλιόμετρα της ασφάλτινης διαδρομής σε πιο χαλαρό ρυθμό με λιγότερες απαιτήσεις σε προπόνηση και προετοιμασία γενικότερα. Στην ποδηλατοδρομία  θα συμμετάσχει φέτος και ο Γιώργος Αμυράς δημοσιογράφος της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα». Για καθαρά οργανωτικούς λόγους οι διοργανωτές μπορούν να δεχτούν   έως 100 συμμετοχές συνολικά.  Δηλώστε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6938887814.
  Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας καλούν όλους τους φίλους που έχουν δηλώσει στο Ήλιδα Ολυμπία Ποδηλατικά 2013, το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 7.00 στον χώρο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Η συνάντηση είναι πολύ σημαντική για όλους,  γιατί θα δοθούν οδηγίες προς τους συμμετέχοντες για την διαδρομή που θα ακολουθήσουν και της πιθανές δυσκολίες (π.χ υψομετρικά) και θα λυθούν πιθανές απορίες που έχει ο κάθε ένας.  Γι΄ αυτό,  η παρουσία σας είναι προαιρετική αλλά πολύ χρήσιμη!!!
  Εν’ τω μεταξύ, το Σάββατο στις 11 το πρωί με αφετηρία την πλατεία Ανεμομύλου και στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για την ποδηλατική διαδρομή, θα ξεκινήσει μια ποδηλατοβόλτα στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων της Αμαλιάδας.

πηγή ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου