"Δεν είναι το μέγεθος των πράξεών μας που έχει σημασία, αλλά η ποσότητα της αγάπης που βάζουμε σε αυτές" Πλάτων

Ο Πλάτανος είναι ένα γραφικό χωριό, περίπου οκτακοσίων κατοίκων που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία...

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σημαντικός αγώνας για τον ΕΡΜΗ...

  Αύριο στις 16:30 στο γήπεδο Πελοπίου η ιστορική ομάδα του χωριού μας, ο ΕΡΜΗΣ, δίνει άλλο ένα σημαντικό βαθμολογικά αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Μακρισίων. Ο Ερμής θα παραταχθεί με απουσίες σε αυτό τον αγώνα αφού δε θα έχει στη διάθεσή του δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Κολοτούρο, οι οποίοι αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από το διαιτητή. Ωστόσο οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν ενάντια σε όλους για τη σωτηρία της ομάδας. 

   Τέτοιες στιγμές δείχνει πόσο σημαντική είναι η απουσία έδρας για την ομάδα μας. Για το λόγο αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε  με την παρουσία μας τους ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα έδρας στο γήπεδο Πελοπίου.
  Στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας υπάρχει σημαντική βελτίωση στην απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, παρότι για διάφορους λόγους δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό όμως πρέπει να πεισμώσει όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα και να αγωνιστούν ακόμα πιο δυνατά για την παραμονή της ομάδας στη Β' Κατηγορία χωρίς να δώσει αγώνες μπαράζ.
  

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!!  

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή